INDEX ~ ARCH ~ T$DATA ~ LINKS ~ ADD

FAQ ~ ВЪПРОСИ ~ КОНТАКТИ ~ FORUM


TREASURE$ECRET$NET (T$N)

Напоследък все по-често получаваме Ваши писма в които демонстрирате засиления си интерес, както към историята и археологията, така и към тайните на древността, които науката все още не е разгадала.

Жаждата ви за знания ни провокира да стартираме T$N.

Целта е да ви предоставим възможност да споделите своя опит и проблеми, и да обмените информация с останалите участници. Чрез T$N вие ще установите нови полезни контакти, ще представите онова което желаете и ще се възползвате от вече представеното.

За да се включите в T$N, в свободен стил опишете темите които ви интересуват и въпросите които ви вълнуват. Не се притеснявайте ни най-малко, че може би те ще прозвучат странно за хората които са встрани от тематиката. Ще се радваме и ако споделите свои изследователски постижения. Ако пък сте специалист в определена област ние сме готови да си взаимодействаме при подготовката на публикации.

След като напишете (на кирилица) своите въпроси и/или материали ги изпратете на администратора на T$N на e-mail: [email protected] или ползвайте формата ВЪПРОСИ (за обратна връзка).

При ползване на формата ако желаете да останете анонимни в полето за име напишете псевдоним, а в полетата за данни въведете X.

T$N е ваша трибуна на която ще бъдат публикувани вашите интересни материали.

Отделно, ние периодично ще обобщаваме въпросите ви и ще се стараем да задоволим интересите ви, както в T$N чрез специализирани статии, така и с нови издания.

Онези от вас, чиито материали бъдат публикувани, ще получат награди.

Естествено чрез формата ADD всички знаещи могат да добавят линкове към публикации или сайтове кореспондиращи с тематиката на сайта.

Благодарим на всички които ни писаха и на всички които ще се включат в T$N.

Очакваме Ви и ви желаем изследователски успехи J

T$N admin


ЛЕГЕНДИ и ПРЕДАНИЯ ~ ИСТОРИЧЕСКИ ХРОНИКИ

РЪКОПИСИ ~ ОТКРИТИЯ ~ ФАКТИ ~ ФОТОСИ

СПРАВОЧНИК ~ РЕЧНИК ~ ПРАВНИ АСПЕКТИ


ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © СФЕРА ИК ©